Most kaptuk a RENDKÍVÜLI hírt Orbán Viktorról! A hír IGAZ! A híradó is megerősítette pár perccel ezelőtt:


Szerda délelőtt, a Szent Imre kórházban született meg Orbán Viktor miniszterelnök hatodik unokája, aki a Zsigmond Viktor nevet kapta.Orbán Viktor hatodik unokája: A miniszterelnök legújabb unokája, Zsigmond Viktor szerdán délelőtt született a Szent Imre kórházban. A kisfiú Orbán Viktor második legidősebb lányának, Szokira-Orbán Sárának harmadik gyermeke. Orbán Viktornak összesen hat unokája van: A kormányfőnek eddig öt unokája született: három Ráhel lányától (Aliz, Anna Adél és Bertalan) és kettő Sára lányától (Johanna és János Fülöp).
A hatodik unoka most csatlakozott a családhoz. A miniszterelnök meglátogatta az újszülöttet: A Blikk szerint Orbán Viktor személyesen ment el a kórházba, hogy találkozzon a kis Zsigmond Viktorral és az anyukájával. A lap úgy tudja, hogy mindketten jól vannak. Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, öt gyermek édesapja és hat unoka büszke nagyapja. Unokái közül az első Orbán Ráhel, a kormányfő legidősebb lányának gyermeke, aki 2013-ban született és Aliz nevet kapta.Aliz egy édes, okos és vidám kislány, aki szeret játszani és tanulni. Őt követte a második unoka, Johanna, aki 2016-ban jött a világra.Johanna Orbán Sára, a miniszterelnök második legidősebb lányának első gyermeke. Ő is nagyon aranyos és kedves, és imádja az állatokat. A harmadik unoka Anna Adél, aki 2018-ban született3 Anna Adél Orbán Ráhel második gyermeke, aki nagyon hasonlít az édesanyjára.
Ő is egy vidám és életvidám kislány, aki szeret énekelni és táncolni. A negyedik unoka János Fülöp, aki 2020-ban született. János Fülöp Orbán Sára második gyermeke, és az első fiúunoka a családban. Ő egy bátor és erős kisfiú, aki szeret focizni és biciklizni. Az ötödik unoka Bertalan, aki szintén 2020-ban született. Bertalan Orbán Ráhel harmadik gyermeke, és a második fiúunoka. Ő egy csendes és nyugodt kisfiú, aki szeret olvasni és rajzolni. A hatodik unoka Zsigmond Viktor, aki 2023-ban született. Zsigmond Viktor Orbán Sára harmadik gyermeke, és a harmadik fiúunoka.Orbán Viktor nagyon büszke és boldog unokáira, akikkel sok időt tölt együtt. Ők a családja legnagyobb kincsei, akiknek mindent megadna. Ők adják neki az erőt és a lelkesedést, hogy a legjobbat hozza ki magából és az országból.
fotók:illusztráció! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal