MOST KAPTUK! Hatalmas szomorúság! Itt a VÉGE! Felesége hozta meg a nagy döntést. Ennek így kellett történnie:


Anita mondta ki, az énekesnek rá kellett bólintania. Pápai Joci számára a család mindig is szent és sérthetetlen volt, szülei pedig immár ötven éve jó példával járnak előtte. „Nem mondom, hogy az elmúlt két évtizedben nem harcoltunk meg a házasságunkért a feleségemmel, de ha valami nehézségünk adódott, azon is igyekeztünk együttes erővel túllendülni” – mondja elöljáróban a családfő. Azt sem tagadja, hogy az, amikor a 2005-ös Megasztár után berobbant a köztudatba, kicsit megbolygatta családjuk életét, és az Eurovíziós Dalfesztivál után is volt tennivalójuk bőven.
Bár a feleségével a kapcsolatuk valóban nem változott meg, lányukat, Hannát mégis nagyon megviselte, hogy apukájából egy csapásra országos sztár lett. – Sokáig még nekünk sem beszélt arról, hogy min megy keresztül. Csak nemrég mondta el, hogy amikor Joci berobbant, akkor úgy érezte, elveszítette az apukáját – vallja be Anita. – Valamiért másképp kezdte el őt látni, mint korábban. Olyannyira, hogy amikor a dalfesztivál megnyerése után hazajött, és belépett a kapun, akkor Hanna azt érezte, egy idegen emberrel találja szemben magát. Másnap még iskolába sem akart menni. Persze akkor még nem tudtuk, miért, csak annyit mondott, hogy rosszul van, miközben lelkileg küzdött az új helyzettel. Elengedték a családbővítést, pedig Joci a mai napig vágyna egy újabb gyermekre.
Bár az ő életükben is volt egy kisebb hullámvölgy, Jociék példás családban élnek, úgy érzik, minden nehézség, kudarc, megpróbáltatás őket szolgálta, éppen ezért semmit nem csinálnának másképp, legfeljebb egyvalamiben lennének tudatosabbak: a gyereknevelésben. Olyannyira magunkhoz láncoltuk őket, hogy fél napot nem tudunk külön tölteni, mert elvonási tüneteink vannak. És nemcsak nekünk, a gyerekeknek is. Hanna például az istenért nem akar kollégiumba menni, pedig már nem gyerek, 19 éves nagylány – mondja az édesapa. Joci és Anita éppen ezért döntöttek úgy, hogy megállnak két gyerek után, pedig az énekes a mai napig vágyna a családbővítésre. – Szívem szerint vállalnék még egy gyereket, de mivel a harmadiknál se lenne bennünk egy cseppnyi tudatosság sem, ezért lemondtunk a családbővítésről. Talán az unokáinknál már rutinosabbak leszünk, és nem fogjuk őket ennyire elkényeztetni. (Story)

AKTUÁLIS:

Főoldal