Az alig 15 éves kis Eszterről búcsúzunk. 🕯🖤Szörnyű miért döntött úgy, hogy inkább véget vet az életének! Szülők, tanárok miért nem figyeltek jobban?! - RÉSZLETEK:


Még mindig beszédtéma, hogy egy 16 éves sümegi fiú a társai szekálása miatt a vonat elé vetette magát, máris újabb szörnyű tragédia történt, ezúttal Bács-Kiskun Vármegyében, a háromezer lelkes Vaskúton. Rettenetes tragédia helyszíne lett a Bács-Kiskun vármegyei Vaskút, egy nyolcadikos kislány vetett véget önkezével az életének – tudta meg a Bors. A kislányt iskolatársai és sporttársai is fájó szívvel gyászolják.Lapunk úgy tudja, hogy bár az első hírek arról szóltak, újra zaklatás miatt dobta el az életét egy gyermek, gyorsan kiderült, hogy ezúttal nem erről van szó:
A kislány szerelmi bánata miatt emelt magára kezet. A kislány a helyi, vaskúti általános iskolába járt. „Nagyon szeret az egész osztály, Eszter, vigyázz magadra! Már most hiányzol mindenkinek, részvétem az egész családnak” – írta ki egyik iskolatársa. Hogy mi történt pontosan a vaskúti lánnyal, arról csütörtökön számolunk be bővebben a BorsOnline-on. Címlapkép: illusztráció. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal