MOST ÉRKEZETT: A Magyar Kormány rendkívüli bejelentést tett ma reggel! A híradó is bemondta! EZT meg kellett tenni! A következő súlyos változás lép életbe hazánkban:


Itt az Orbán-kormány bejelentése: a nyugdíjasoknak is üzentek! Gulyás Gergely a kormányinfón beszélt arról is, hogy a kormány tudja tartani az inflációval kapcsolatos ígéreteit. A miniszter szerint a kormány legfontosabb feladata idén az infláció letörése volt, amellyel kapcsolatban sikerrel is jártak. A kormány adatai szerint a béremelkedés mértéke pedig augusztusban és szeptemberben meghaladta az inflációt – tette hozzá. Az idei év az infláció megfékezésének az éve volt, a jövő év pedig a gazdasági növekedés éve lesz – szögezte le Gulyás, írja az atv.hu.
Ez a helyzet most a magyar határon: A kormány a szerdai kormányülésen a migráció kérdéséről is tárgyalt, ehhez pedig egy titkosszolgálati jelentést is használatba vettek, amelynek alapján kijelenthető: egyre agresszívabban lépnek fel a migránsok a határnál, a határvadászok pedig egyre veszélyesebb helyzetekbe kerülnek. Gulyás Gergely bejelentése szerint szigorítani fognak az idegenrendészeti törvény is, a vendégmunkások is csak akkor jöhetnek be, ha nincs elég magyar munkavállaló. Rejtély, mikor érkeznek a brüsszeli források: Gulyás Gergely szerint a magyar kormánynak nincsenek információ arról, hogy Magyarország év végéig hozzájuthat a brüsszeli forrásokhoz. Mint mondta, ez egy zsarolási kísérlet, ami összeegyeztethetelen az unió értékeivel.
A nyugdíjasoknak is üzent a kormány: Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő arról beszélt, hogy péntektől érkezik a nyugdíjkiegészítés. Mint azt a naphire.hu is megírta, Orbán Viktor szeptember végén bejelentette, hogy novemberben közel fél havi nyugdíjjal kapnak többet az idősek. A miniszterelnök bejelentése után Gulyás Gergely ismertette a nyugdíjemelés részleteit a kormányinfón: mivel a nyugdíjas infláció várhatóan 18,5 százalék lesz, a korábbi 15 százalékos emelést kiegészítik 3,5 százalékkal. Ezt azt jelenti, hogy egy átlagos, 210 ezres nyugdíj esetén 6,5 ezer forintos havi emelést kapnak a nyugdíjasok. Mivel ezt visszamenőleg is megkapják, egy átlagos nyugdíjas 78300 forintot kap kézhez pluszban novemberben. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal