Kiderült, hogy Jákob Zoltán és Betti szerelme működik-e még a forgatás után is?! ERRE SENKI nem számított, Így áll a kapcsolatuk A Nagy Ő után:


Kiderült, hogy Jákob Zoltán és Betti szerelme működik-e még a forgatás után is? A Mokka műsorában Betti és Jákob Zoltán mesélt A Nagy Ő-ről. A lány elárulta, a műsor felvétele előtt fogyott több, mint 10 kilót és a műsor után is folytatta az életmódváltást. Zoli elmondta, hogy csodálatos nő Betti, és családcentrikussága volt, ami miatt ő nyerhetett.
Bettiről már az elején érezte az üzletember, hogy illene hozzá. A műsorvezetők arról is érdeklődtek, hogy hogyan folytatódott a kapcsolatuk a forgatás után, amely pár hónapja zajlott.Elárulták, hogy nem is találkoztak, mivel akkor lebukhattak volna a nézők előtt, ha randizgatnak addig, amíg nincs vége a sorozatnak a TV2 csatornán. Betti kimondta, hogy sok a párhuzam köztük, a családcentrikusság miatt is. Mindketten sok érzelmet akarnak adni az embereknek, de szeretetet egymásnak is. Így kiderült, Zoli és Betti mostantól folytatja az ismerkedést, és nyitottak arra, hogy akár igazi nagy szerelem is kialakuljon közöttük.

AKTUÁLIS:

Főoldal