Felrobbant az internet Krausz Gábor és Mikes Anna nagy bejelentésétől! Hatalmas a boldogságuk, nem gondolták, hogy ez megtörténhet! Annán már egyértelműen látszik:


Felrobbant az internet Krausz Gábor és Mikes Anna közös fotójától! A Dancing with the Stars negyedik évada óta mindenki észrevette, hogy milyen remek a kapcsolat Krausz Gábor és profi táncpartnere, Mikes Anna között. Ráadásul most már szemmel láthatóan forr a levegő köztük, amit nézők is észleltek, és sokan azt gondolják, hogy a sztárséfnek járna, hogy ismét szerelmes legyen, főleg Annával, akivel a munkán túl is kiválóan összeillenének. A nézők rajonganak értük és nagyon drukkolnak nekik, hogy egymásra találjanak.
Akkor robbant fel leginkább az internet, amikor a mesék világát keltették életre a Dancing with the Stars színpadán és táncuk végén elcsattant egy csók. Vagy nem. Ezt a páros a nézők fantáziájára bízta, a mai napig rejély, hogy mi történt akkor. A párost azóta folyamatosan összeboronálják, a legújabb képük pedig ismét szenvedélyről tanúskodik. Küzdeni mindig, feladni soha– írta a sztárséf a fotóhoz, amely alatt csak úgy özönlenek a kommentek.

AKTUÁLIS:

Főoldal