Dráma! Itt a VÉGE! A gyógyíthatatlan beteg Galambos Lajos Művészúrtól kell búcsúznunk… Erre sajnos senki sem volt felkészülve!


A trombitás most őszintén kimondta az állapotáról. Galambos Lajcsinak 2023. február 15-én kellett volna megkezdenie börtönbüntetését, ám halasztási kérelmet adott be, betegségre hivatkozva. Ezt elutasította a bíróság így hamarosan meg kell kezdenie 3 év 6 hónapos letöltendőjét. Mivel Lajcsi nem jelent meg februárban a börtönnél, ezért mindenki úgy beszélt róla mintha szökésben lenne. Ezután jött a megrázó hír, sokkal komolyabb dolog áll a háttérben. “Gyógyíthatatlan beteg vagyok.
Ezért kaptam halasztást. Sajnos a szerdai napon még meg volt kötve a kezem, vagy be volt kötve a szám, ha úgy tetszik, arra kértek, hogy ne nyilatkozzak a történtekről. Nem tehettem mást, hallgattam. Hallgattam és végig néztem, ahogy mindenki úgy keres engem, mintha épp szökésben lennék. “– nyilatkozta a zenész korábban a Borsnak. A zenész arról nem beszél hogy pontosan mikor kell megkezdenie a börtönbüntetést. Arról azonban egy ismerőse részletesen nyilatkozott, hogy mit tervez Lajcsi. “Esze ágában nem volt kibújni az igazságszolgáltatás és a törvényesen rá kiszabott ítélet alól. Valójában csupán egy év halasztást szeretett volna kapni, annak érdekében, hogy a betegségét ne a börtönben kezeljék, hanem egy általa választott és persze finanszírozott kezelésnek vethesse alá magát a kért időben – mondta korábban a Borsnak az informátorunk, aki hozzátette:
– Ez a határozat még nem jogerős, vagyis Lajcsi még élhet fellebbezéssel. Ugyanakkor arra készül, hogy egy hónapon belül kézhez kapja az új behívót, hiszen még ha fellebbez is, meg kell majd kezdenie a büntetését. Természetesen nem boldog a hírtől, de minden rá vonatkozó törvényt betartva fog eljárni. “ Sajnos Lajcsi a bevonulás előtti utolsó napjait is orvosi vizsgálatokkal tölti, amiről most ő maga nyilatkozott: “Épp orvosi vizsgálaton vagyok, azért nem tudtam eddig felvenni. Túl részletesen nem szeretnék most erről beszélni, annyit azonban elmondhatok, hogy ez egy újabb vizsgálat, ami a jelenlegi egészségi állapotomat monitorozza, illetve egy terheléses vizsgálat, ami megmutatja, mennyit bírok most, és mennyit fogok bírni a közeljövőben. Ennek a vizsgálatnak az eredménye sok mindent befolyásolhat. “-mondta titokzatosan a trombitás. Vajon a jelenlegi eredmények mindent megváltoztatnak és mégsem kell bevonulnia? Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal