Botrány! Szégyenteljes videó került elő Jákob Zoliról: rengeteg embernél kiverte a biztosítékot, legszívesebben valószínűleg letagadná ezt a felvételt:


Nem éppen a legszimpatikusabb arcát mutatja ezen a videón, valószínűleg nem örül hogy kiszivárgott.. Hatalmas érdeklődést váltott ki a Nagy Ő idei szerelemkeresése, rengetegen szimpatizáltak Jákob Zolival. Hiába a felfoghatatlan vagyok és a milliárdok, több játékos is úgy nyilatkozott róla, hogy látják a szerény fiút, aki nem felejtette el honnan jött. Legutóbb a döntőbe kerülő két lány közötti választás kapcsán került a figyelem középpontjába és a döntése után rengetegen alkottak róla véleményt. De hát megszokhattuk már:
A tévénézőknek semmi sem jó (azon kívül persze, hogy Mikes Anna és Krausz Gábor cukik együtt, az valahogy olyan egyetemes magyar igazság, minthogy szeretjük a focit meg a Túró rudit), így nem meglepő, hogy a körömlakkmágnást is igen sokan ekézték ilyen-olyan vélt vagy valós rossz tulajdonságai miatt. Most azonban még jóval a Nagy Ő előtti időkből került elő róla egy felvétel, ami egészen a karantén korszakig és a benzin árstopig repít vissza minket, mikor még a covid volt az úr a mindennapokban. Lehetetlennek tartom, de ha valaki nem emlékezne: korai bolt zárás, nincs buli, olcsó a benzin, cserébe sehova nem mehetsz. Ez idő tájt gondolták úgy a televízió emberei, hogy megkérdezik Jákob Zoltánt arról, hogyan is befolyásolja az ő hobbiját ez az egész kialakult szituáció, miben változott meg az élete és (már a kérdés is bagatellnek tűnik) kellet-e bármiről lemondani. Zoli eddig sem tűnt szívbajosnak ha nyilatkoznia kellett és (egyébként nagyon helyesen) sosem titkolta azt, hogy mekkora luxusban.
Ezért az életszínvonalért meg is dolgozott, így nincs mit a szemére vetni még abban sem, hogy egy JÁKOB-1 rendszámú vörös Ferrariban adja a világ tudtára, hogy bejött neki az élet. Viszont a beharangozott szelíd exvidéki fiú imázsba a most előkerült videó nem igazán illik bele, ugyanis a nyilatkozatában finoman szólva is rongyrázó megnyilvánulást tett: elmondta, hogy a kedvenc hobbija a sportkocsikázás, így elég sokat kell tankolnia, mivel egy ilyen jármű egy kis odalépéssel mér elég sok benzint megeszik. Utána kitért arra, hogy különösebben nem érinti őt a benzin árstop, mivel a luxusverda „luxusbenzinnel” megy, így neki ez sosem volt olcsó mulatság. A poént nem lőjük le, a videóban megnézhetitek, hogy mi az, ami rengeteg embert felháborított, nézzétek végig a felvételt:

AKTUÁLIS:

Főoldal