A Nagy Ő egyik versenyzője bejelentette, gyereket vár Jákob Zoltántól


Azok, akik azt gondolják, hogy A Nagy Ő nem okozhat meglepetést, igencsak tévednek, de hamarosan véget ér a kaland. Rövidesen kiderül, ki lesz A Nagy Ő választottja, aki áloméletet élhet Jákob Zoltán mellett. A magyar milliárdos üzletember az elmúlt napokban Emőkéhez került közel, aki mondhatni tökéletes számára. A legutóbbi rózsaceremónián már elsőként kapott rózsát a lány, ami beszédes is lehet a többiek számára, van miért aggódniuk.
Ezzel szemben váratlanul Edina, Vanda és még Csenge is távozott, amire nem sokan számíthattak. Vanda távozása még benne lehetett a pakliban, de Edina és Csenge kiesése komoly meglepetés volt, így Enikő és Betti is továbbjuthatott, akárcsak a 20 éves Nati, aki igencsak megosztja a nézőket a közösségi médiás üzenetek alapján. Virág Jákob Szilvikét hordja a szíve alatt: Sajnálatos módon már A Nagy Ő legszórakoztatóbb versenyzője, Virág sincs játékban, aki több mint szomorú volt Zoltán döntése miatt, soha nem láthattuk ennyire letörtnek. Nem sokkal a döntés előtt Virág megint meglepte a világot, amikor azt állította, megszállta őt a Szentlélek, amikor rápillantott Zoltán. Erre már a lányok sem tudtak mit mondani, csak nevettek.
„A termékenységi táncom meghozta a gyümölcsét, és már várom Jákob Szilvikét, a szívem alatt hordozom.” – mondta Virág. „Ez egy hirtelen szentléleki fogantatás, ránéztem Zolira, a szép kék szemeire, és egyből megtörtént a csoda.” Betti ezt is túl komolyan vette, és azt mondta, nem érti Virágot, honnan vesz ennyi bátorságot. Kíváncsi volt, mit fog szólni Zoltán, amikor megtudja, hogy Virág már közös babát tervez vele, akinek a neve is megvan.

AKTUÁLIS:

Főoldal