SZÖRNYŰ tragédia rázta meg az országot! Kizuhant az emeleti ablakból a TV2 sztárjának a kisfia! A kereskedelmi csatorna és a családja is most tudatta a megrendítő hírt:


Szörnyű, ami történt: Kizuhant a tetőtéri ablakból a TV2 sztárjának a kisfia! - Mutatjuk a drámai részleteket: A 320 milliós sikkasztással és csalással vádolt Fekete Dávid megrázó eseményről számolt be nemrég, ugyanis ikerfiai közül az egyik súlyos sérüléseket szenvedett, amikor kiesett a tetőtéri ablakból. Édesapja azt állítja, megérezte, hogy baja esett fiának.
Fekete Dávid még mindig háziőrizetben várja tárgyalása végét, addig nem hagyhatja el külön engedély nélkül a tartózkodási helyét, míg nincs ítélet. Fekete Dávid addig próbál normális életet élni, pedig 15 év börtönbüntetést is kiszabhatnak rá. Az egykori énekes addig is dolgozik és próbál minél több időt szeretteivel tölteni. Legutóbbi nyilatkozatában elmesélte, hogy 2022 tavaszán különös dolog történt vele, megérezte, hogy nagy baj fog történni az egyik kisfiával. Amikor kaptam egy zárkatársat, teltek-múltak a napok. Én voltam az emeletes ágy felső részén, és egyszer csak, mintha egy hang szólt volna hozzám:
Ha szeretnéd mindkét kisfiadat látni, ölelni ha kimész, akkor most gyere le az ágyról, borulj térdre és imádkozz Istennek, hogy mindkét fiadat láthasd" - idézi a Bors Fekete Dávid szavait, aki teljes kétségbeesésében rogyott a földre és zokogva fohászkodott cellatársával azért, hogy ne essen baja a gyerekeinek, melyre az ügyeletes őr is felfigyelt. Elkezdődött a válóperes tárgyalásom, ahol a feleségem elmondta, az egyik kisfiam kizuhant a tetőtéri ablakból, négy napig intenzíven volt - mesélte Fekete Dávid, aki szerint ezt érezte meg. - Origo.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal