Szabadsága alatt rúgták ki Ezt a magyar férfit a munkahelyéről, a bosszúja egészen zseniálisra sikeredett...! Figyeljék csak:


A férfi a munkahelyének egyik legjobb alkalmazottja volt, hatalmas szakértelemmel irányította csapatát. A lelkét is kitette a cégért, így mielőtt szabadságra ment volna, beosztottjainak mindent elmagyarázott. Elmondta nekik, mit és hogyan végezzenek, mit tegyenek, ha váratlan helyzet adódik, és hogyan oldják meg a felmerülő problémákat. Mindennek az lett az eredménye, hogy amíg a férfi szabadságon volt, abban az egy hétben kiválóan mentek a dolgok nélküle is. Így miután visszatért, a felületes főnöke elbocsátotta őt, mondván, semmi szükség a munkájára. Hisz amíg távol volt, minden remekül alakult, még talán jobban is, mint mikor a férfi vezette a csapatot.
Miután a férfi már nem dolgozott a cégnél, és nem tudtak az ő szakértelmére támaszkodni, a dolgok természetesen elkezdtek rosszabbra fordulni. Csökkent a profit, jöttek a problémák. A kirúgott férfi nem esett kétségbe: tudta, hogy az egyik legjobb a szakmájában, így saját vállalkozást alapított, ami hamar sikeres lett. Egykori főnöke néhány hónap múlva kétségbeesetten hívta őt, hogy újra dolgozzon náluk. A férfi el is vállalta a feladatot, egykori fizetése duplájáért ad tanácsokat volt cégének, úgy, hogy közben saját vállalkozását sem hanyagolja el! Ez aztán a zseniális visszavágás!

AKTUÁLIS:

Főoldal