NYUGDÍJASOK FIGYELEM! ITT vannak a hivatalos számok! Orbán Viktor MOST jelentette be! Ilyen még nem volt Magyarországon: Ezúttal tényleg Hatalmas pénzt kapnak a nyugdíjasok NOVEMBERBEN!!


Nyugdíjasok figyelem! Itt vannak a számok, ennyi a novemberi nyugdíjemelés összege: Erre számíthatsz. Feltétlenül szükség van kiegészítő nyugdíjemelésre novemberben – nyilatkozta az InfoRádiónak Farkas András nyugdíjszakértő néhány hete. Állítása szerint novemberben az átlagos nyugdíj összege 216 ezer forintra emelkedhet és további 82 ezer forintos egyszeri juttatást is kaphatnak az idősek.
Már három hét sincs addig, hogy a nyugdíjasok és más jogosultak megkapják az emelt összegű járandóságot, amelyről a hivatalos rendelet október elején jelent meg. Magyarországon közel két és fél millió a nyugdíjas, így rengetegen várakozhatnak már a magasabb novemberi összegre. A nyugdíjak utalása, illetve kézbesítése most is a meghatározott rend szerint történik: az utalás mindig a hónap 12. munkanapjához legközelebb eső munkanapon történik, ez idén novemberben 10-e, péntek lesz. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal