Súlyos Rákbeteg nagypapám ennek köszönhetően épült fel! A betegeknek fejlesztették ki EZT a levet, de sokan nem ismerik Ezt a csodás módszert! Íme a recept: - Köszönöm, ha tovább adjátok, annyi beteg embernek lehet EZ hatalmas segítség!


A 73 éves rákbeteg nagypapám 1 évig szinte csak ezt itta, orvosok szerint is ennek köszönheti teljes felépülését! Íme ez a csodás recept: Nemcsak a daganatsejteket pusztítja, de visszaépíti a vörös vérsejteket és extra energiát ad! Ezt a levet a rákos betegeknek kísérletezték ki. Nemcsak a daganatsejteket pusztítja, de visszaépíti a vörös vérsejteket és energiát biztosít a betegségtől legyengült szervezetnek is.
A zöldséglé alapja a cékla és a sárgarépa, főleg a cékla íze kicsit kellemetlen, de elsősorban kemoterápiában részesülő betegeknek kötelező lenne fogyasztani, mert ellensúlyozza a nagyon kellemetlen mellékhatásokat. Egészséges embereknek is ajánlott fogyasztani! Ha csak fáradékony vagy, vagy gyulladások vannak a szervezetedben, álmatlanságtól szenvedsz, próbáld ki ezt az italt. Hozzávalók:
1 kg cékla 1 db citrom 0,5 kg répa 3 db narancs 3 db alma 1 kg méz. A céklát, répát tisztítsd le, a citromot, narancsot pucold meg, az almát vágd fel. Turmixold össze. Ha kész, keverd bele a mézet! Zárható üvegekben tedd a hűtőszekrénybe. Napi fél pohárral így belőle reggel éhgyomorra. Ha elkezded a kúrát, pár napon belül fantasztikusan megnő az energiád, rendbe jön az emésztésed. Erős méregtelenítő hatásánál fogva még fogyaszt is. TIPP: A méz mennyiségét a saját ízlésedhez igazítsd! Ha nem szeretnéd édesre a levet, elég bele kevesebb méz is!

AKTUÁLIS:

Főoldal