Döbbenetes tragédia rázta meg az országot! Senki nem hitt neki, de végül megtörtént a tragédia! Megerősítették: Meghalt a börtönben a magyarok egyik KEDVENC zenésze:


Most kaptuk a megrendítő hírt: Megkéselték a legyengült zenészt a börtönben, védekezni sem tudott.. Mutatjuk a pontos részleteket: Sarokba szorították, nem kegyelmeztek neki. A szörnyű tragédia szombaton történt Anglia egyik börtönében, miután három rabtársa fogságba ejtette, majd megkéselte a hazánkban is nagyon népszerű zenészt, Ian Watkinst, a Lostprophets zenekar énekesét – írta meg a Crime Online. A 46 éves férfit gyermekek ellen elkövetett szexuális bűncselekmények vádjával tartották fogva, 29 év szabadságvesztést kapott.
Idejét a megszokott napirenden kívül leginkább zenéléssel töltötte, cellatársait is gitározni tanította. Ezt viszont néhány rabtársa nem nézte jó szemmel, így hétvégén – amikor köztudottan kevesebb felügyelő és börtönőr dolgozik – elhatározták, hogy nem csak hangszerét, de a zenészt is végleg elhallgattatják. Így körbekerítették, fogságba ejtették, majd egy késsel megszúrkálták. A férfit azonnal kórházba szállították, ahol jelenleg is ápolják. Az ügy vizsgálata továbbra is folyamatban van. A címlapfotó illusztráció: Shutterstock. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal