Sokkoló hír jött vasárnap estére! Sajnos HATALMAS név hagyott itt minket! Tragikus balesetben meghalt a népszerű magyar sportvezetőnk


Tragikus balesetben meghalt a népszerű magyar sportvezető. Az egész lovassport gyászolja Kiss Nándort, a Nagylóki Lovas Egylet elnökét Szerda reggel tragikus baleset történt Seregélyest és Sárosdot összekötő, 38-as főúton, amikor egy céges busz felborult, majd az árokba csapódott a fedélzetén közel 50 fővel.
A roncsból 20 utas önerőből ki tudott szállni, többeket feszítővágóval kellett kimenekíteniük a kiérkező tűzoltóknak, emellett 23 ember könnyebben, egy ember súlyosan megsérült, a buszt vezető sofőr pedig életét vesztette. Mint kiderült, a buszt a Nagylóki Lovas Egylet elnöke, Kiss Nándor vezette. A korábbi kiváló fogathajtónak esélye sem volt a túlélésre. Megrázó hírt kaptunk ma. Fogathajtó sporttársunk, a Nagylóki Lovas Egylet elnöke, a megyei versenyek mindig jó kedélyű résztvevője, K. Nándor ma reggel tragikus hirtelenséggel elhunyt.
A megye fogathajtó közössége osztozik családja fájdalmában, emlékét megőrizzük! – írta a Fejér Vármegyei Lovassport Szövetség hivatalos közösségi oldalán.

AKTUÁLIS:

Főoldal