Nem találjuk a szavakat: Egy kivételes, és sokak által szeretett ember távozott közülünk fájóan fiatalon! Ugye tudjátok, ki volt Ő: Felfoghatatlan ami történt! Részvétünk a gyászolóknak!


Nem találjuk a szavakat: Egy sokgyermekes családapa vetett véget az életének vasárnap, amikor a Poroszló és Füzesabony között közlekedő vonat elé vetette magát. Lászlót a rá váró büntetőeljárás nyomaszthatta annyira, hogy úgy döntött, eldobja az életét. Felesége, Mónika szerint László odaadó apa volt, aki a két, közös gyermekük mellett szeretettel nevelte az nő előző kapcsolatából származó négy, valamint a saját, előző házasságából született három gyermeket is.
„Nem is álmodhattam volna magamnak jobb társat Lászlónál. Szerelemben és boldogságban éltünk, de most hirtelen minden megváltozott” – kezdte a Borsnak Mónika, aki hozzátette: „Magamra maradtam hat gyerekkel.” László felesége elárulta, hogy a férje ellen indított büntetőeljárás állhat az öngyilkosság hátterében. „Augusztus elején ittas vezetésért bevonták a jogosítványát, ezért a munkája is veszélybe került. A személygépkocsi mellett traktort is vezetett, és nagyon nyomasztotta, hogy a kialakult helyzetben egyik kormány mögé sem ülhet be. Laci a problémát a főnökei előtt megpróbálta eltitkolni, de aztán kiderült, hogy tudtak volna segíteni. Most szerdán lett volna a kihallgatása, az ügyvéd pedig előre figyelmeztette, ha nem jelenik meg az idézésre, elővezetik, vagy akár őrizetbe is vehetik. Ezt próbálta elkerülni.
Ahogy közeledett a szeptember 6., egyre nagyobb volt rajta a teher” – fogalmazott Mónika, akit a rettenetes történtekről éppen hazafelé tartva értesítettek. A nyomozók először László bankkártyája alapján keresték fel a nőt, amiből sejtették, hogy ki az áldozat, ám ez a bizonyossághoz kevés volt. Felajánlották Mónikának, hogy megnézheti a férjét, de figyelmeztették, hogy a látvány szörnyű. A nő nem vállalta mindezt, inkább elmondta a rendőröknek, hogy milyen tetoválásai vannak a férjének. Ezeket meg is találták, de a kétéves kislányuktól is vettek DNS-mintát, hogy azzal összehasonlítsák az áldozatét. Ezután lett teljes a bizonyosság. Ő persze, nem értette miről van szó, mint ahogy a három hónapos testvére sem. Úgy fognak felnőni, hogy nem emlékeznek az édesapjukra – zárta mondandóját a gyászoló feleség. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal