Most robbant a hír! 30 év után szakított Gáspár Bea és Győzike. Drámai vallomás, hogy miért.. - RÉSZLETEK:


Ugyan idén ünnepelték a harmincadik házassági évfordulójukat, sosem állították, hogy konfliktusmentes volt ez a három évtized. Sőt! Még abból sem csinálnak titkot, hogy néha külön kell költözniük, ha nem jutnak közös nevezőre egy vitás kérdésben. A múlt héten is ez történt... Gáspár Győző és Bea, kétségkívül az ország legismertebb házaspárja. Az életük nagy része kamerák előtt zajlott és zajlik a mai napig, a gyerekeik a nagyközönség szeme előtt cseperedtek felnőtté, kevés olyan esemény fordul elő, amiről ne tud azonnal a fél ország.
Talán ezért is meglepő, hogy most olyan dolgot árultak el, amiről egyébként nem szoktak beszélni... Győzik és Bea a Párharc című TV2-es műsorban szerepelnek, melyet november hatodikától láthatnak a nézők a képernyőn. A párossal a műsort beharangozó sajtótájékoztatón beszéltünk. Jóban-rosszban, véleménykülönbségben: A párostól először azt kérdeztük, hogy mióta házasok. Nagy meglepetésünkre azonban már ebben a kérdésben sem tudtak megegyezésre jutni, Győzike szerint 31 éve, Bea szerint 30... Győzike: "Harmincegy éve vagyunk házasok most már." Bea: "Nem. Harminc éve vagyunk az idén." Győzike: "Hát de Bea, már eltelt egy fél év drágám. Azt már számold oda." Bea: "Pont az idén volt harminc éve. Idén még idén van, 2023 az huszonhárom, 1993-tól vagyunk házasok, tehát pont harminc éve. Még nem vagyunk 31 éve. "
Miután tisztáztuk a kérdést, arra voltunk kíváncsiak, hogy minek kellene történnie ahhoz, hogy szakítsanak egymással? Annak, hogy a jó Isten elvesz minket. Semmi másnak. Mi holtomiglan, holtodiglant fogadtunk és ehhez tartjuk is magunkat. - vágja rá Győzike és ebben viszont Bea asszony is egyetért: Pontosan! Egy idő után már úgyis a párunk minden hibája eltörpül, és olyan rövid az itt töltött idő, hogy hihetetlen. Ez a harminc év egymás mellett, olyan gyorsan elmúlt. Szakítás: A mondandójuk fényében viszont kifejezetten furcsa, hogy amikora nézeteltérések kerülnek szóba kiderül, hogy a páros épp a múlt héten szakított egymással. Legutóbb épp vasárnap szakítottunk! Összecsomagoltam oszt otthagytam Beát. Mert hisztériáztál állandóan! Két napig haza sem mentem. Elmentünk a gyerekekkel étterembe, ide oda amoda, direkt raktuk ki a képeket, hogy Bea hadd lássa. De azért szerda este már hazamentem - vallotta be az énekes. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal