Most érkezett! Élet-halál között! EZT az újszülött kislányt találták a babamentő inkubátorban MA ESTE. A kép elkészülte után sajnos a baba..


Hétfő este egy kritikus állapotban lévő újszülött kislányt helyeztek el a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet Madarász utcai babamentő inkubátorában. A gyönyörű csöppséget valaki ma este 7 óra után helyezte el a babamentő inkubátorban, a jelzést pedig szinte azonnal meg is kaptál a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézetnek a kollégái. A kicsi a Madarász Panna nevet kapta a kórházban Fotó: Heim Pál Gyermekkórház - Facebook. Az újszülött kislány, 2100 g súlyú. A megtalálása pillanatában a kihűléshez közeli állapotban volt, de hála az orvosoknak gyorsan stabilizálni tudták az állapotát.
Jelenlegi információk alapján egészséges, gondos ápolásban, folyadékpótlásban és táplálásban részesül. Intenzív osztályunk Madarász Pannának nevezte el – írja Facebook-oldalán a Heim Pál Gyermekkórház. Állítólag a kicsi mellett egy szívszorító rövid levelet is találtak a kórház dolgozói, amiben ez állt: "Remélem boldog életed lesz, kívánok neked minden jót.. , anyukád." A kórház posztjában emlékeztet, hogy 2009 óta működik náluk a babamentő inkubátor, ahol már tizenegy babát helyeztek el. Az édesanyák egyetlen esetben sem jelentkeztek utólag az gyermekekért, akik között újszülött és több napos baba is volt. Legtöbbjük felöltöztetve érkezett, szinte mindig hajnalban. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal