❗ILYEN NINCS❗ Pisztoly dördült ennél a MAGYAR benzinkútnál: Felfoghatatlan, de Ő HALT MEG❗ Sajnos az egész országot megrázta, mikor kiderült, KI volt az áldozat:


Pisztoly dördült ennél a MAGYAR benzinkútnál: egy ember meghalt! Mindenki ledöbbent, mikor kiderült, KI volt az áldozat: Verekedésnek indult, gyilkossággal ért véget két fiatal férfiakból álló csoport összetűzése éjjel. A két csoport egyik tagja meghalt A verekedés a szabadkai szegedi úti benzinkúton robbant ki, majd a dulakodás néhány száz méterrel távolabb is folytatódott, mígnem egyikük egy autóból lőfegyvert rántott elő, és megölt egy 21 éves fiatalt Úgy tudni, az egyik autóból lőttek a másikra.
A rendőrség nagy erőkkel vonult ki és a helyszínelés idejére lezárták a Palics irányába vezető főút egy részét. A rendőrség még az éjszaka folyamán elkezdte a gyanúsítottak kihallgatását – írták. Úgy tudni a 21 éves áldozat R. Péter egy jóravaló tehetséges feltörekvő zenész volt idehaza. A rendőrség ezt az információt még nem erősítette meg, de nem is cáfolta. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal