Gyászol az ország! Feldolgozhatatlan tragédia híre jött hétfő estére! HATALMAS név távozott közülünk fájóan fiatalon! Ugye tudjátok, ki volt Ő:


Éppen most érkezett a hír, hogy R. Kelényi Angelika, Terézanyu-díjas magyar író elhunyt. Csak 52 éves volt. A szomorú hírt a közösségi médiában erősítették meg, súlyos betegség okozta az írónő halálát. Elhunyt R. Kelényi Angelika R. Kelényi Angelikától ezekkel a fájdalmas, megható sorokkal búcsúztak: "Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatjuk, hogy R. Kelényi Angelika, Terézanyu-díjas magyar szerző, méltósággal viselt, hosszan tartó, súlyos betegség után elhunyt. Családjának, kollégáinak, olvasóinak gyásza mérhetetlen, hiánya pótolhatatlan űrt hagy maga után.
Angelika az elmúlt 1,5 év küzdelmeit példaértékű kitartással és akaraterővel viselte, és egy pillanatig sem hagyta abba az írást. Történetein keresztül megannyi felejthetetlen percet szerzett közönségének, könyveit immár az égi olvasóknak írja. Egyedülálló személyiségét megjelent regényei őrzik tovább. Emléke szívünkben örökké él. „Te vagy a napfény, és ha nem látlak, sötét éjszaka vesz körül. Olyan sötét, melyen a hold fénye sem hatol át.” R. Kelényi Angelika – Szulejmán és a magyar udvarhölgy" - olvasható a szomorú Facebook-bejegyzésben. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal