Atyaég! EZ mostmár hivatalos! VÉGRE bekövetkezett: Krausz Gábor és társa közös képpel jelentették be! Özönlenek a gratulációk!


Amit a rajongók olyan nagyon vártak, végre bekövetkezett: Krausz Gábor és társai közös képpel jelentették be! A rajongók nagy örömére Krausz Gábor és csapata továbbjutott, ami már önmagában is hatalmas eredmény. Természetesen a cél a végső győzelem, amit szintén sokan remélnek tőlük. Krausz oldalát elárasztják a jókívánságok, amelyek nagyban hozzájárulnak a lelkesedésükhöz és erőt adnak nekik.
Ezért most egy közös fotóval mondanak köszönetet, és kifejezik, hogy több van bennük a puszta teljesítési vágyánál: a rajongóiknak köszönhetően motiváltabbak, mint valaha. 🇮🇹 Ciao ragazzi 😎 Nagyon köszönjük a rengeteg üzenetet és szavazatot, eszméletlen hálásak vagyunk nektek, érezzük a támogatásotokat és ez még jobban motivál minket, szóval jövő héten is odatesszük magunkat! 🙏❤️
Gábor és Anna olasz hangulatot varázsoltak a táncukkal, a közönség nagyon élvezte őket. Látszik, hogy nagyon népszerűek, sokan szurkolnak nekik, de most utoljára léptek fel, így sokat kellett izgulniuk. Krausz Gábor és Mikes Anna remek párost alkotnak, kiváló teljesítményt nyújtottak az első élő show-ban egy hete. Ráadásul elsőként táncoltak, de nagyon magasra tették a mércét, nagy tapsot kaptak.

AKTUÁLIS:

Főoldal