MOST ÉRKEZETT! Családi TRAGÉDIA rázta meg az országot ma este! POKOLI robbantás történt Esztergomban! Egy rendőr meghalt, további 6-7 pedig megsérült - RÉSZLETEK:


Az M1 Híradó információi szerint súlyos bűncselekmény történt szerdán kora este Esztergomban. Sajtóértesülések szerint Esztergom külterületi részére fenyegetőzés miatt nagy erőkkel vonult ki a rendőrség és a tűzoltóság egy családi házhoz. A fenyegető az eddigi információk szerint felrobbantott egy ismeretlen tárgyat. Hivatalosan még meg nem erősített információk szerint egy rendőr életét vesztette, további 6-7 pedig megsérült. Az ügyészség vizsgálatot indított az ügyben: hivatalos személy elleni erőszak minősített esete miatt, a rendőrségi akció jelenleg is tart.
Esztergomban közben a kormánypárti politikusok üléseznek. Ma délután folyamatosan érkeztek a vendégek, a város tele rendőrrel, a hotel előtt tilos megállni és parkolni. A TEK lesötétített kisbuszai cirkálnak az utcákon. A Fidesz és a KDNP képviselőinek a parlament őszi ülésszakának kezdete előtti kihelyezett frakcióülése szerdán kezdődött és csütörtökön be is fejeződik. Egyelőre nem tudni, hogy ennek a robbantásnak van-e valami köze ahhoz az eseményhez. Az viszont biztosnak tűnik, hogy Pintér Sándor belügyminiszter a helyszínre tart. Erről a hvg.hu írt, amelynek kollégája a helyszínen értesült a belügyminiszter érkezéséről Pintér Sándor szintén a frakcióülés miatt ment eredetileg Esztergomba. A portál úgy tudja: sok rendőr- és mentőautó van a helyszínen, és a Terrorelhárítási Központ munkatársai is kivonultak. Forrás: Hirado, 24.hu, Index

AKTUÁLIS:

Főoldal