MOST KAPTUK: DRÁMA!! Sajnos megtették Orbán Viktorral! Az egész országot sokkolta, ami tegnap történt:


Azonnal nyomozás indult az ügyben, nagy erőkkel vonultak ki, miközben máskor a rendőrség mindig azt mondja, hogy “amíg vér nem folyik”, tehetetlenek. Megdöbbentő feliratra ébredt az ország: Orbán Viktor-ellenes falfirka jelent meg péntek reggelre a pesti Jane Haining rakparton, a Vigadó mellett – jelezte néhány szemtanú. A hírhez egy fotót is mellékelt, melyen jól látszik, hogy valaki – helyesírási hibával – azt írta a kettes villamos sínpárja alá: „Lőjjétek le Orbánt”. Ő azt írta, hogy a falfirka előtt három rendőr helyszínelt, és az utat is lezárták egy sávon.
Nyomozás indult: A Budapesti Rendőr-főkapitányság lapunknak küldött válaszában megerősítette az esetet. Mint írták, péntek délelőtt fél 9-kor kapták a bejelentést, mely alapján kimentek és helyszíni szemlét tartottak. A BRFK V. Kerületi Rendőrkapitányság rongálás vétségének gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen. Azt, hogy azóta mi történt a felirattal, nem tudni, de sok kétségünk nincsen. Miután néhány éve a Margit híd középső pillérjére ismeretlenek többször is felfestették, hogy „Orbán egy g*ci”, az RTL Híradó megkérdezte a Fővárosi Közterület-Fenntartót, mi alapján takarítják a városban található graffitiket. Ők azt válaszolták:
A takarításnál „elsőbbséget élveznek a szélsőséges politikai tartalmú, vagy közízlést sértő falfirkák”. Az alvilág üzenhetett Orbánnak? Egyes elméletek, konteók azt sem zárják ki, hogy a felirat mögött a titkos alvilág állhat. Vagyis Orbánnak és a hatalomnak az alvilág üzenhetett. “Talán megküldték a jelenlegi elitnek a selyemzsinórt” – állítják egyesek. “Túl sokáig pöffeszkedtek a nép nyakán és túl régóta nem volt semminek következménye, túlságosan nyíltan köpték szembe a dolgozó kisembereket” -fejtegeti valaki más. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal