Most érkezett! Az egész ország lesújtotta a hír! Eldobta az életét az RTL klub legendás sztárja


Szerelmi bánata és féltékenysége miatt másodszor is megpróbált öngyilkos lenni Mandula Ádám. A zenész lapunknak mesélt arról, miért akarta eldobni az életét, valamint arról is, hogy a jövőben szeretne végleg leszámolni a démonajival, s jó útra térni. – Több mint egy éve alkotunk párt a kedvesemmel, Rékával. Minden időnket együtt töltjük, nemrég pedig vettem egy házat Jászapátiban, ahová együtt költözünk be – kezdte lapunknak Ádám, aki korábban is került már zűrös helyzetbe.
A két ünnep között Réka hazament Pécsre a családjához, és bántott, hogy én nem mehettem, nem kaptam meghívást. Egyedül voltam otthon, és még sosem töltöttünk ennyi időt külön. Nem értem el telefonon, aztán előjöttek a démonjaim, azt hittem, biztosan megcsal. Nem tagadom, elkezdtem inni, majd bevettem húsz-huszonöt szem erős nyugtatót, amelyek felkorbácsolták ezeket a félelmeket, és szinte már hallucináltam. Dühös lettem, elkezdtem őrjöngeni, összetörtem a házban az összes tükröt, üveget, amelyek szétvágták a kezemet. Nagyon sok vért veszítettem, majd önkívületi állapotba kerültem. Ádám egyetlen szerencséje az volt, hogy kihívták a mentőket és a rendőröket, így nem vérzett el. – Befeküdtem a kádba, várva, hogy vége legyen. De nem így lett – mondta az Éden Hotel és az Aranypart egykori sztárja, aki kórházba szállították, ahol miután ellátták sérüléseit, összevarrták sebeit, átvitték a pszichiátriára, ahonnan egy vizsgálat után kiengedték.
Nem ez volt az első eset, hogy hülyeséget csináltam. Egy éve nem lehettem ott a kisfiam születésnapján, ami miatt annyira megborultam, hogy megvágtam a kezemet egy törött vodkásüveggel, mert nem akartam élni. A legutóbbi eset óta tiszta vagyok, nem ittam egy korty alkoholt sem, gyógyszereket sem szedtem be. Azt gondolom, nincs szükségem szakemberre, jól megy egyedül is a józan élet – magyarázta Ádám, aki azért is szeretne józan maradni, mert tudja, példát kell mutatnia a fiának, Medoxnak. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal