1PERCE ÉRKEZETT: Halálos baleset ! Rohantak a mentők: Közel 10 km-es a torlódás, SÁVZÁRÁS! A helyszínelés jelenleg is tart, a torlódás közel 10kilométeres! Sajnos Ő az áldozat:


Az elsők hírek csak egy balesetről szóltak az M5-ös autópályán. Később azonban megerősítették, hogy tragédia történt, és egy gyermek olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Soron kívülIsmét kétszer annyival száguldott egy sofőr az Árpád hídon, bemérték a rendőrök. Egy migránsokat szállító autó sodródott le az útról, majd borult az árokba. Ekkor sérült meg a gyermek, és a kiérkező mentők már nem tudtak rajta segíteni, annyira súlyos sérüléseket szenvedett. Meghalt egy gyerek az M5-ösön, borzasztó tragédiával kezdődött az augusztus. A migránsokat szállító autó lesodródott az útról.
Lesodródott az útról és árokba hajtott egy migránsokat szállító személyautó kedd reggel az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, Lajosmizse térségében – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. A járművet egy moldáv embercsempész vezette, aki hét migránst szállított. A baleset következtében egy gyermek a helyszínen meghalt, öten pedig megsérültek. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszán félpályás az útlezárás. Címlapfotó:illusztráció! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal