Teljes döbbenet! ITT a vége! Hirtelen szerződést bontott vele a csatorna – Sokak nagy kedvence, egy igazi legenda távozott a TV2-től! Sorra háborodnak fel az emberek:


Szebeni Istvánt elküldték a TV2-től.. egyesek szerint EZÉRT nem tűrték tovább.. Szebeni István, a TV2 Tények műsorvezetője és a TV2 Csoport hetekkel ezelőtt szerződést bontott, a műsorvezető titokban távozott a médiától. Több mint egy hónappal ezelőtt titokban szerződést bontott a TV2 Média Csoport és Szebeni István, a TV2 Tények egyik műsorvezetője – értesült a Media1 szakportál, amelynek információját más források is megerősítették, bár ezt a felek nem közölték a nyilvánossággal.
Eddig is igen fordulatos volt Szebeni István műsorvezető és a TV2 Csoport közötti munkakapcsolat. 2019 tavaszán tért vissza az újságíró a TV2 Média Csoporthoz, hogy ott a TV2 és a SuperTV2 Tények című műsorának legyen a műsorvezetője. Ezt csatorna még bejelentette a sajtóban is. Szebeni a TV2-höz történő visszatérésekor így nyilatkozott: „Nagyon boldog voltam, amikor Kökény-Szalai Vivien hírigazgató megkeresett, hogy a Super TV2-n jelentkező Tények műsorvezetője legyek. Sosem volt titok, hogy a hírek szerelmese vagyok, nekem ez a műfaj a mindenem, híreket mondani egyfajta küldetés. Alig várom, hogy kezdhessek.” Visszatérése előtt Szebeni az Echo TV-nél dolgozott mintegy másfél éven át, ezen korszak előtt pedig 2017 decemberéig a hétvégi TV2-Tények műsorvezetője volt.
A Media1 értesülései szerint a csatorna és Szebeni viszonya a 2022-es országgyűlési választások előtt lett igazán feszült. ,Az újságíró kifejezetten ellenezte azt, hogy a Tények műsorvezetőinek ismételten részt kellett vállalnia egy, a Fideszt és Orbán Viktor támogató anyag készítésében a 2022 tavaszi választások előtt. Szebeni István akkor erről az incidensről nem kívánt megosztani semmit, mint ahogy a mostani szakítás okairól, körülményeiről sem sikerült eddig nyilatkozatra bírni sem a TV2 Csoportot, sem pedig az újságírót. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal