Most kaptuk a lesújtó hírt: Kórházba került az egyik legnagyobb magyar LEGENDÁNK! Mindenki érte imádkozik most:


Újabb legenda került kórházba: mindenki a gyógyulásáért imádkozik… Egy héten belül kétszer is kórházba került Gáspár Zsolti. A gazdát komoly fájdalmak gyötörték, így nem volt más választása: orvosi segítséget kellett kérnie. Gáspár Zsolti jó ideje járja már az országot és oszt adományokat a rászorulóknak. Ez a múlt héten sem volt másképp, amikor is többek között győri rászorulókat látogatott meg csapatával. Zsolti gazdát azonban utazás közben olyan fájdalmak kezdték gyötörni, hogy nem maradt más választása, mint bemenni a kórházba.
“Az a nagy helyzet, hogy napok óta komoly fájdalmaim voltak, de abban reménykedtem, hogy majd elmúlik, így folyamatosan úton voltam és jártam az ország óvodáit, idősotthonait és kórházait. Először múlt hét szombaton kerültem kórházba, ahol kiderült, hogy mindkét vesém tele van apró kövekkel. Akkor a fájdalomcsillapító injekció segített és végül saját felelősségre haza is mentem” – mesélte a Ripostnak Gáspár Zsolti, aki az orvos tanácsa ellenére sem pihent. Másnap ismét útnak indult… “Győrbe várták az adományokat, de útközben megint pokoli fájdalmaim lettek. Velem volt a feleségem, aki azonnal a kórház felé vette velem az irányt.
Végül megkaptam a szükséges gyógyszereket, így most abban bízom, hogy ezek a vesekövek maguktól távoznak majd és nem kell komolyabb beavatkozásnak alávetnem magam” – tette hozzá Zsolti gazda, aki persze szeretne mihamarabb újra autóba ülni, és folytatni az országjáró körútját, hiszen mint mondja, rengeteg hely van még, ahol elkél a segítség.

AKTUÁLIS:

Főoldal