ILYEN is csak nálunk fordulhat elő... Szó szerint sokkot kaptak az alkalmazottak ebben a magyarországi hullaházban. A valaha történt legrémisztőbb dologgal szembesültek:


Megtörtént az elképzelhetetlen: - Egy 23 hetes koraszülött kisfiú túlélte a hullaházi hűtő hideg poklát, miután tévesen halottnak nyilvánították az egyik Fővárosi kórház holtesteket tároló részlegén. Mutatjuk az igencsak nem mindennapi részleteket: A kisfiú szerdán, hajnali 4 óra 29 perckor született a terhesség még csak 23. hetében. Az orvosok, mivel a gyermek nem mutatott életjeleket, halottnak nyilvánították, majd átszállították a kórház hullaházába, ahol egy hűtőbe helyezték, amelyet normális esetben az amputált betegek végtagjainak tárolására használnak.
A fővárosi temetkezési vállalat munkatársai délelőtt 10 óra körül mentek be a hullaházba, hogy elvigyék a kisfiú holttestét a szülőknek, hogy azok eltemethessék, de döbbenten vették tudomásul, hogy sírás hallatszik a hűtőből. Kivették a kisfiú testét tartalmazó zsákot a hűtőből, majd elképedve tapasztalták, hogy az újszülött életben van – mozog és sír.
A megdöbbentő felismerést követően egyből értesítették a kisfiú édesapját, valamint a halotti bizonyítványt kiállító doktort. Az orvosok áthelyezték a kisfiút megfigyelésre a koraszülött intenzív osztályra, a kórház igazgatósága pedig vizsgálatot indított az esetben – írja a Blikk.

AKTUÁLIS:

Főoldal