Feldolgozhatatlan tragédia híre jött késő estére! Szörnyű dolog miatt halt meg ez a roppant tehetséges fiatal 17 éves fiú Jászvásárban. Ugye tudjátok, ki volt Ő:


A mentők hiába igyekeztek, nem tudták megmenteni a diák életét. Szomorú dolog történt a jászvásári nyári táborban. Egyik percről a másikra rosszul lett egy 17 éves fiú, később pedig a mentősök sem tudták már megmenteni az életét. A halála oka szívroham volt, azonban ezt nagyban befolyásolta az a tény, hogy 4 energiaitalt és két doboz cigarettát fogyasztott el egy este alatt.A helyi mentőszolgálat szerint bejelentés érkezett a 112-es telefonszámra, hogy egy fiú szívrohamot kapott a táborban. Az incidenshez kiérkező mentősök így nyilatkoztak az ügyről a Maszol.ro-nak:
A kiskorú egy jászvásári nyári táborba látogatott el, a diákszállón tartózkodott, amikor elveszítette eszméletét. A mentősök megkezdték az újraélesztést, de nem jártak sikerrel, egy órán keresztül küzdöttek a fiú életéért. A helyszínen a szemtanúk arról számoltak be, hogy a halálesetet megelőzően az elhunyt 4 energiaitalt, és két doboz cigarettát szívott el a fiatalkora ellenére, ez okozhatta később a tragédiát. címlapfotó:illusztráció! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal