BRUTÁLIS jégeső tarolt! Isten nem ver bottal igaz? Csak pusztító jégesővel.. és olyan nagy jéggombócokkal, hogy akkora pusztítást láthatunk, ami nem mindennapi. A képek ma kerültek fel a facebookra... Részvétünk mindenkinek, akikre lesúlytott... Egy borzalom + videó az óriási pusztításról és veszteségekről:


Isten nem ver bottal igaz? Csak pusztító jégesővel... és olyan nagy jéggombócokkal, hogy akkora pusztítást láthatunk, ami nem mindennapi. A képek tegnap kerültek fel a facebookra... nem hazánkban készültek, de részvétünk mindenkinek, akikre lesúlytott... Egy borzalom + videó az óriási pusztításról és veszteségekről: (A felvétel kicsit lentebb görgetve látható!) - MAGYARORSZÁGON IS KIADTÁK AZ ELŐREJELZÉST! Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2023.07.12. szerda éjfélig: ZIVATAROK, HEVES ZIVATAROK: Szerda hajnaltól, reggeltől az ország keleti felén előfordulhat már dörgés, villámlás, de az érdemi események a nap második felében várhatók.
Ekkor egy nyugat felől érkező hidegfronton, illetve annak előterében délután már kipattanhatnak zivatarok, amelyek lokálisan heves jelenségeket produkálhatnak, majd várhatóan estétől egy zivatarrendszer környezetében akár kiterjedtebben is számítani lehet heves kísérőjelenségekre. Késő estére a zivatarok fokozatosan a keleti országrészre is átterjedhetnek. A legintenzívebb cellákat nagy méretű (2-4, de akár 5+ cm átmérőjű) jégeső, szélvihar (80-100 km/h, de akár 100+ km/h), illetve felhőszakadás (~20-40 mm-t meghaladó csapadékmennyiség) kísérheti, legnagyobb valószínűséggel az ország északi felén. MAGAS NAPI KÖZÉPHŐMÉRSÉKLET - A napi középhőmérséklet kedden és szerdán az északkeleti területeket leszámítva 25 fok felett, főként a Dél-Alföldön 27 fok körül várható. A Balatonnál tarajos hullámokat korbácsolt a szél.
Iszonyú vihar csapott le tegnap kora este a Fejér megyei Csóron. A szupercella mindent vitt, amit ért, annyira zuhogott az eső, hogy szinte látni sem lehetett. A viharról egy döbbenetes videó is készült.

AKTUÁLIS:

Főoldal