MOST ÉRKEZETT: Nagy erőkkel vonult ki a rendőrség Zalatnay Cini házához! Rengeteg rendőr van most is a helyszínen. Szörnyű, ami történt:



Rendőrök lepték el Zalatnay Cini házát! Szörnyű, ami történt: - Természetesen az énekesnőt rémesen megviselték a történtek, s most sem érti hogy fordulhatott vele ilyen elő. Igencsak kellemetlenül indult az énekesnő hete, ugyanis a Bors értesült róla, hogy Zalatnay tárnoki házába betörtek. Mégpedig úgy, hogy ő is otthon volt, sőt még a kutyája is jelzett. Az elkövetőt jelenleg is keresik a rendőrök, ő pedig próbálja felmérni, hogy mi hiányozhat. Jelenleg feldúlt állapotban van, és nagyon-nagyon szomorú, hogy ez megtörténhet.
Hisz már lassan aludni sem mer majd, a nyugodt álom most egy időre esélyesen oda. Kutyája jelzett ugyan, ám ő ezt nem vette komolyan. Van ilyen… − A hír sajnos igaz, valóban betörtek hozzám. Most mentek csak el a rendőrök, nagyon feldúlt vagyok. Nem értem, ki képes ilyesmire! Az igazsághoz hozzátartozik, hogy hajnalban arra keltem, hogy a kutyám vadul ugat, de nem igazán vettem komolyan. Még rá is szóltam, hogy hagyja abba. Majd később, reggel, a szokásos időben felkeltem, és ahogy mindig, leültem a számítógéphez. Ekkor döbbentem rá, hogy valami nem stimmel! Bevertem ugyanis a térdem a gép mellett kihúzott fiókba, amit biztos nem én hagytam nyitva. Ekkor hasított belém a fájdalmas felismerés, hogy betörők jártak az otthonomban.
Mindenesetre érdekes, hogy az ajtón nem vett észre semmit, hisz nyilván kora reggel kiengedte a kutyát dolgát végezni – de az is lehet, hogy a betörők más “bejáratot” választottak.Mindenesetre az első sokk után megpróbálta felmérni, hogy miket vittek el tőle. És bár a házat nemdúlták fel, nem csináltak felfordulást, készpénzt és ékszereket – azt mondja – biztos loptak tőle. Persze bízik a rendőrség munkájában, reméli gyorsan meglesz a tettes. És bízik benne, hogy soha nem történikvele majd hasonló…. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal