Váratlan fordulat – Most érkezett a hír Tápai Szabináról és Kucsera Gáborról



Mint ismert, Tápai Szabina és Kucsera Gábor útjai tíz év házasság és három közös gyermek után váltak szét. Mindezt Szabina jelentette be néhány hónappal ezelőtt, és akkor arról is őszintén vallott, hogy többször került már a házasságuk válságba, ráadásul a férje meg is csalta őt. A mostani hosszú hétvége során Szabina megosztott egy fotót, amelyen Kucsera Gábor mellől jelentkezett be.
Az egykori világbajnok kajakos a sportkarrierje vége után sem tétlenkedett, s immáron három sikeres vállalkozást visz. A legújabbat a hét végén nyitotta meg, és a kalandparkba a gyermekei, sőt, az exfelesége, Tápai Szabina is ellátogatott már. A volt kézilabdázó 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában hívta fel követői figyelmét volt férje új bizniszére. Úgy tűnik tehát, hogy a válás után sikerült rendeznie a viszonyát az egykori álompárnak. Egy közeli ismerős el is árulta, milyen jelenleg a viszony Tápai és Kucsera között. Jóban maradtak, annak ellenére is, hogy sokan azt hittük, ez nem így lesz.
Nyilván nem utolsó szempont, hogy összeköti őket a három, gyönyörű gyermek, akiknek szeretnék biztosítani a boldog családi hátteret, hiába nem élnek már egy fedél alatt. Igazából egy baráti kapcsolattá szelídült a helyzet, ugyanúgy beszélnek egymással és segítik a másikat. Azt, hogy ebből lesz-e valaha több, nem tudom… Majd az idő eldönti – mondta a Ripostnak az ismerős.

AKTUÁLIS:

Főoldal