Zalatnay Cinit azonnal mentővel kórházba vitték és megműtötték! Súlyos baleset érte! Érte imádkozik most mindenki!! SZÖRNYŰ ami történtZalatnay Cinit azonnal mentővel kórházba vitték és megműtötték: Fel kellet nyitni Zalatnay Cini koponyáját. Borzalmas dolgokat kellett átélnie: Zalatnay Sarolta élete tele volt sorscsapásokkal, ami az egészségét illeti. Az énekesnő betegsége miatt nem lehetett operaénekesnő. Cini mindig is operaénekesnőnek készült, mint mondta, mezzoszoprán volt szép, bársonyos hanggal.
Azonban a mandulájával csúnyán meggyűlt a baja, ami állandóan betegséget okozott neki. "Mindig beteg voltam: arcüreggyulladás, homloküreg- vagy középfülgyulladásom volt. Akkor azt mondta a doki, hogy sajnos meg kell műteni mindkét fülemet. Mögötte kinyitották a koponyát, mert tele volt gennyel" - írja a Vasárnapi Színes Ász.
Zalatnaynak addig kellett megbirkóznia a mandula okozta fájdalmakkal, amíg ki nem vették azt. Azonban az orrmanduláját már nem hagyta kivetetni, hiszen akkor akkor nemcsak a hangszíne, de az intonálása is megváltozott volna. Forrás: Blikk

AKTUÁLIS:

Főoldal