A nap híre! Özönlenek a gratulációk! Hatalmas a boldogság! Boldogan jelentette be Jakupcsek Gabriella a csodás hírt! Érkezik a következő


Fájdalmas gyászt él meg Jakupcsek Gabriella: nemrég elhunyt imádott édesanyja, amit nemrég közösségi oldalán osztott meg. – Nagy érzelmi válságok és örömök vannak a családomban. Jelenleg egy hullámvasúton ülök – vallotta be a televíziós legenda, akinek a családja támogatásán kívül sok erőt adnak szakmai sikerei is. Május közepén jelent meg A napos B oldal címmel a legújabb könyve, amely már a megjelenése előtt is vezette az előjegyzési listákat. Nyáron pedig újabb unoka érkezik a családba.
– A nyár elején érkezik majd a kis úrfi, nagyon várom, hogy megszülessen! Nekem az a természetes, hogy mindig van otthon gyerek, ennek tudok örülni a legjobban – kezdte boldogan a hot! magazinnak Jakupcsek Gabriella. – Mellettük pedig ott van a kamaszlányom is, tehát szerencsére abszolút körülvesznek a gyerekek. Az unokázást nagyon élvezi: amikor csak teheti különböző finomságokkal lepi meg a gyerkőcöket. – Nagymamaként csak a jó részét kapom a dolognak. Imádom kényeztetni az unokáimat! Általában palacsintával vagy valamilyen süteménnyel várom őket, amikor átjönnek hozzám.

AKTUÁLIS:

Főoldal