1 perce érkezett a rendkívüli közlemény! Bekövetkezett! - Kiadták a riasztást egész Magyarország lakosságának! Erre jobb, ha mindenki felkészül:


Kiadták a riasztást egész Magyarország területére! Továbbra sem tartogat semmi jót az időjárás: újabb mediterrán ciklon érkezik, heves esőzéssel kísérve. Szerencsére már látszik, mikor érhet végét a nagy esőzés, de ez még messze van az előrejelzés szerint.A mediterrán ciklon miatt még jó pár napig nem szabad otthon hagynunk az esernyőnket, csapadékos idővel kell számolnunk. Csak hétvégére javulhat majd a helyzet, addig záporokra, helyenként zivatarokra is számíthatunk. Felhős borult éjszaka következik: Hétfő éjszaka Kedden és Szerdán is borult lesz az ég a MET előrejelzése szerint. Dél, délkelet felől érkező újabb hatalmas mediterrán ciklon, kiterjed az országra, így reggelre sokfelé eleredhet az eső.
A minimum hőmérséklet 9 és 14 fok között alakul. Kedden érkezik csak igazán a ciklon nagy csapadékzónája, így holnap már az ország teljes területén számolni kell a csapadékos idővel, záporok, zivatarok formájában. A legmagasabb hőmérséklet 14 és 20 fok között várható. Szerdán is csütörtökön sem érkezik nagy változás, maximum a hét második felére várható kevesebb csapadék és melegebb hőmérséklet. A hétvége azonban már sok napsütést és 20-27 fokot is hozhat.

AKTUÁLIS:

Főoldal