Most kaptuk a drámai hírt Berki Krisztián édesanyjáról 💔



Berki Krisztián édesanyja lassan egy éve vesztette el tragikus hirtelenséggel fiát. Sajnos a mai napig bele van roppanva fia váratlan elvesztésébe. Most azonban elárulta, tudta, hogy az izomceleb szed valamit, és könyörgött neki, hogy hagyja abba. Május 6-án lesz egy éve, hogy néhány héttel a 42. születésnapja előtt meghalt Berki Krisztián.
A történtek nagyon megviselték Krisztián édesanyját, aki elárulta, az évforduló közeledtével most még azok a sebek is felszakadtak, amelyekről úgy hitte, hogy már régen begyógyultak. - Úgy érzem, hogy a fiam itt van mellettem. Naponta érzem a jelenlétét! Van úgy, hogy még beszélek is hozzá. Egyszerűen egy év távlatából sem tudom elhinni, hogy nincs többé… – mesélte a Kiskegyednek Judit. Hozzátette, mostanra tisztábban lát bizonyos dolgokat, és végre azt is tudja, mi okozta a fia halálát. - Nagyon fájt, amikor hallottam, azt beszélik – sőt, még írtak is róla –, hogy a kábítószer miatt halt meg a gyerekem. Ez egyszerűen nem igaz! Más vezetett idáig! Krisztián tömte magába az anabolikus szteroidokat.
Erről én is tudtam. Persze mint az egészségügyben otthon lévő valaki, aggódtam, és könyörögtem neki, hogy ne szedje ezeket a vackokat! Aki ismerte Krisztiánt, az jól tudja, hogy teljesen hiába mondtuk neki, hiába figyelmeztettük, mert ha ő egyszer a fejébe vett valamit, abból nem engedett – mondta a portálnak az anya. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal