Megdöbbentő és váratlan közleményt tett közzé Vágó István családja! Sokkolta tisztelőit a hír…Bár már napok teltek el a letaglózó hír óta, miszerint váratlanul elhunyt az ország kvízmestere, Vágó István, a legendás televíziós tisztelői képtelenek felocsúdni. Rengetegen tervezgették, hogy személyesen próbálnak majd búcsút venni az ismert, és elismert tévés személyiségtől. A 74 esztendős televíziós halála óta a döbbenet az úr, sokan nem is akarják elhinni, hogy a hatalmas lexikális tudásával mindenkit lenyűgöző Vágó nincs többé.
A család egyelőre néma gyászba burkolózik, és noha azt gondolhatnánk, a népszerű tévéstől rengetegen szeretnének végső búcsút venni, úgy értesültünk, a szerettei inkább csendben, a lehető legszűkebb körben kísérnék az utolsó útjára. Ezzel kapcsolatban kereste a Blikk Vágó István fiát, Pétert, aki megerősítette, zárt körű szertartást terveznek, amikor pedig a temetés helyszíne és időpontja felől érdeklődtünk, kedves, ám hallhatóan megtört hangon válaszolt. – Ezt nem fogják tudni – mondta, majd elköszönt. Vágó Istvánnak rengeteg tisztelője van, és nyilván sokan szerettek volna részt venni a szertartáson, de legalább utólag leróni kegyeletüket sírjánál.Nyilván majd idővel megtehetik, viszont a család akarata a legfontosabb, nyilván hogy az ő szándékukat, és érzéseiket messzemenőkig tisztelni kell. Azt egyelőre nem tudni, a népszerű tévést a saját halottjának tekintő Demokratikus Koalíció szervez-e külön búcsúztatót, avagy a családdal egyeztetve vesznek majd részt a gyászszertartáson, mint ahogy egyelőre arról sincs információ, hogy azoknak, akik tisztelték és szerették Vágó Istvánt, lesz-e módjuk méltóképpen megemlékezni róla.
A népszerű műsorvezető halálának körülményeit egyelőre szintén homály fedi, annyi azonban bizonyos, hogy Vágó István tragikus hirtelenséggel hunyt el az otthonában. A tévés sosem beszél arról, hogy súlyos betegséggel küzdene, sőt, korábban hangsúlyozta, ha egyszer eljön az ideje, nem szeretne hosszú, súlyos betegeskedés után, fájdalmak között távozni. Erről legutóbb februárban, a születésnapja alkalmából készített interjúban beszélt. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal