Már csak pépeset tud enni, nagyon lefogyott Galambos Lajcsi. A legújabb képein rá sem ismerünk: (Fotó)



Galambos Lajos április végén vonult be a baracskai börtönbe, ahol megkezdte 3 év 6 hónapos börtönbüntetését, amit áram-, víz- és gázlopás miatt ítélt meg neki a bíróság. Már bevonulása előtt felmerültek egészségügyi problémák, ami miatt halasztást is kért a büntetés végrehajtására. Ám ezt a bíróság elutasította.
Végül mentővel szállították a büntetés-végrehajtási intézetbe, ahol a gyengélkedőre került, majd több vizsgálatot is elvégeztek rajta, amelynek összefoglaló jelentése már pénteken elkészült. Ezt azonban Lagzi Lajcsi és ügyvédje még nem kapta meg. „Nagyon sok múlik azon, mi van leírva abban a dokumentumban. Pontosabban javítok, minden azon múlik” – nyilatkozta a Ripostnak Csontos Zsolt, Galambos Lajos ügyvédje, aki azt is elmondta, ügyfelével nagyon várják, hogy megkapják a vizsgálati eredményeket és kiderüljön Galambos Lajos további sorsa.
Lagzi Lajcsi korábban már elmondta, hogy hogy gyógyíthatatlan betegséggel küzd, és elő is volt jegyezve egy műtétre. A Ripost úgy tudja, hogy egy olyan beavatkozás is vár rá, ami miatt lehetséges, hogy meg kell szakítania börtönbüntetését. Ugyan a zenész próbál a börtönben is erős lenni, nem könnyű megbirkóznia a jelenlegi helyzetével, de szerencsére nincs egyedül, a testvére támogatja mindenben. címlapfotó:illusztráció! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal