Halálos magyar autóbuszbaleset: Kiderült az igazság! Nem fogják kitalálni, hogy mi okozta ezt a halálos tömegszerencsétlenséget!




SÚLYOS BALESET: Kamionnal ütközött egy magyar autóbusz, egy ember meghalt, több mint ötvenen megsérültek! Súlyos közúti baleset történt hétfőn délelőtt, amely során egy autóbusz és egy kamion ütközött a D2-es autópályán. Az eset a 15. kilométerkőnél történt Kúty irányában. Azt egyelőre nem tudni, hogy a két jármű milyen körülmények között ütközött. A TV JOJ információi szerint egy magyar kirándulóbuszról van szó.
A helyszínen 28 tűzoltó végezte a műszaki mentést, akiket Pozsonyból és Malackyból vezényeltek ki. A sérülteket kiszabadították a roncsok közül, valamint elsősegélyben részesítették őket. Katarína Križnová tűzoltósági szóvivő tájékoztatása szerint a balesetnek egy halálos áldozata van, 59-en pedig különböző mértékű sérüléseket szenvedtek. Alena Krčová mentőszóvivő is megerősítette, hogy a balesetben sokan megsérültek, néhányan súlyosan.
A helyszínre mentőautókat és mentőhelikoptert is küldtek. A rendőrök elterelik a forgalmat, a helyszínelés idejére az érintett szakaszt teljesen lezárták.

AKTUÁLIS:

Főoldal