FRISS! ÚJ fejlemények! Most közölte a családja a drámai hírt Gálvölgyi JánosrólÚj fejleményeket közölt a családja a színészről: Egyenlőre semmi bíztató hír nem érkezett Gálvölgyi János állapotáról, akiért most egy egész ország szorít, hogy a színész minél előbb jobban legyen. Az ATV megkeresésére a színész veje elárulta, hogy Gálvölgyi János állapota napok óta változatlan, egyenlőre nincs túl az életveszélyen. Múlt hét szerdán szállították kórházba a színészt, miután otthonában légzési nehézségei voltak.
Mentőt hívtak hozzá, azonban nem kapta meg a segítséget és végül lánya, saját autójával vitte őt a legközelebbi kórházba. A kórházban azonnal az intenzív osztályra került, majd lélegeztetőgépre helyezték. Ezalatt az idő alatt hatalmas felháborodás kerekedett abból, hogy a színész és családja egy órán át várták a mentők segítségét, ami végül nem történt meg. Az OMSZ közben vizsgálatot indított és arra a megállapításra jutottak, hogy a mentésirányító hibásan mérlegelt, Gálvökgyi Jánoshoz mentőegységet kellett volna küldjön.
A rendőrség is nyomozást indított az ügyben, amiről ide kattintva olvashatnak részletesebben. Később kiderült az is, hogy Pintér Sándor belügyminiszter elrendelte a segélyhívások kezelésének visszamenőleges ellenőrzését. A színészt azóta is a Semmelweis Egyetem Klinikáján ápolják, tüdőembóliát diagnosztizáltak nála, napok óta mélyaltatásban van. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal