1 PERCE ÉRKEZETT! Borzalmas tragédia és veszteség! Ő az a híres magyar művészünk, aki ma délután elhunyt a 6-os számú főúton történt horrorbalesetben:



Tragédia történt ma délután! Hárman vesztették életüket hétfő délután abban a balesetben, amely a 6-os számú főúton történt Mecseknádasdnál – adta hírül a Police.hu. A tájékoztatás szerint eddig tisztázatlan okból és körülmények között nem sokkal délután 1 óra után a 6-os számú főúton Mecseknádasdnál egy személykocsi áttért a szemközti sávba, és összeütközött egy szemből érkező autóval, majd a járművekről leszakadó alkatrészek egy teherkocsinak is nekiütköztek. A baleset során mindkét autó sofőrje, valamint az egyik autó utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.
Eddig meg nem erősített információk szerint az áldozatok között van az egyik legnagyobb magyar színház megbecsült és szeretett művésze, Hajós Béla és annak 12 éves kislánya is. - Nyugodjanak Békében! Amint több információ áll rendelkezésre a cikkünket frissitjük. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal