A 26 éves fiamnál Krisztiánnál vastagbélrákot diagnosztizáltak: Végül kemó nélkül, ENNEK a 4 fűszernek a segítségével gyógyult meg!!!


Állítása szerint ennek a sajátos kezelésnek köszönheti az életét. A gyógyszeripar természetesen nem hagyta annyiban. Christian Wark esete az egyik legmegdöbbentőbb gyógyulásos eset, mivel az akkor 26 éves fiatalembernél végső stádiumú vastagbélrákot diagnosztizáltak. A látlelet romba döntötte az életét, mivel nem számított rá, hogy ilyen korán kell meghalnia. Nem is volt felkészülve a halálra. Még családot, gyerekeket akart, és egy teljes életet. Elhatározta, hogy nem adja fel, és küzdeni fog.
Bár az orvosai a kemoterápiát javasolták neki, máskülönben elmondták neki, hogy a biztos halál vár rá, ő mégis inkább egy teljes életmódváltást határozott el magában. Így is tett. drasztikusan megváltoztatta az életvitelét és étrendjét is. A kemoterápia helyett az étrendben látta a megoldást a halálos kór elleni küzdelemhez. Állítása szerint ennek a sajátos kezelésnek köszönheti az életét. A gyógyszeripar természetesen nem hagyta annyiban. Napról napra, hétről-hétre egyre jobban kezdte magát érezni. Először ő maga sem akarta elhinni, ezért elment kontroll vizsgálatokra, ahol az orvosok megdöbbenve erősítették meg neki, hogy a tumorok mérete jelentős mértékben csökkent. Az egyik orvos javasolta neki, hogy folytassa amit csinál, de ne nagyon terjessze a hírét a dolognak. Chris naponta apróra vágta a fűszereket és lenyelte akárcsak a tablettát. Hihetetlen gyógyulása után Chris teljesen rákmentessé vált. Azóta is napi rendszerességgel fogyasztja a négy fűszert, és teljes, boldog életet él, miközben másokon próbál segíteni. A négy növény közül elmondása szerint a kurkuma talán a legerősebb rákellenes hatású, de a négy fűszer kombinációja a legalaposabb természetes kezelés. A kurkumában lévő kurkumin a kulcs.
 
A kurkuminról klinikailag kimutatták, hogy gátolja a rákos sejtek burjánzását. Természetes sejthalált képes produkálni a rákos sejtekben. Az oregánó nagyon erős antioxidáns hatással rendelkezik, egy teáskanál belőle ugyanolyan erővel rendelkezik, mint két pohár vörös szőlő. Tele van olyan vegyületekkel, amik csökkentik a tumorok méretét. Az oregánó a természet antibiotikuma, baktériumölő hatása csak a Penicillinéhez mérhető. És teljesen természetes, mellékhatásmentes. A fokhagyma blokkolja az összes rákos ejt aktivitását, így járul hozzá a rák elleni harchoz.
A cayenne paprika amennyire égeti és csípi torkunkat, nyelvünket evés közben, annyira hatásos is. Kapszacin tartalma járul hozzá a rák legyőzéséhez. Már régebben megfigyelték, hogy a csípős ételeket fogyasztó emberek sokkal tovább élnek. Természetesen Christ is megtalálta a gyógyszeripar, és elmondása szerint több fenyegetést is kapott először névtelenül, majd egyes gyógyszeripari ügynököktől, hogy ne nagyon híresztelje, mitől gyógyult meg, mivel az bűncselekménynek számít. Csakis az AMA - Amerikai Orvosi Társaság mondhatja ki valamiről, hogy gyógyulást hozhat... OSZD MEG másokkal is! Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal