Szörnyű baleset történt szombat hajnalban! Csak erős idegzetűeknek!



Közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események. A M0-s autóút, déli szektorán az M5-ös autópálya felé korábban baleset történt a Nagytétényi kijárat előtt. A 10-es km-nél a helyszín mellett két sáv járható ez okozza a több km-es torlódást. A kocsisor már lassan az Annahegyi pihenőig ér el. Az M44-es autóúton, Békéscsaba felé, Kunszentmárton térségében még tegnap a védőkorlátnak ütközött egy kamion.
A helyreállítási munkák miatt, az érintette pályaoldalt, a 49-es jelű Kunszentmárton és a 71-es jelű Szarvas csomópont között lezárták. A járműveket 44-es főútra terelik a forgalmat.Az 51-es főúton, Dunavarsány térségében még a kora reggeli órákban két személyautó ütközött össze. A 29-es km-nél a főutat lezárták. Aki teheti, Dunavarsányon kerülhet. A Tisza felső szakaszán a kompok általában közlekednek. Tiszadob és Tiszalúc között viszont a komp csak személygépkocsikat visz át, a közeli pontonhídon is csak 10 tonna össztömegig lehet áthajtani. A középső szakaszon a kompok nem járnak, kivéve Nagykörű és Fegyvernek között, ahol van átkelés.
A Híd Kárpátaljáért programhoz kapcsolódóan Magyarország Kormánya 5 segítségpontot jelölt ki az érintett önkormányzatokkal és karitatív szervezetekkel közösen. A segítő pontok a következő helyszíneken találhatóak:Záhony, Ady Endre út 79.Barabás, Árpád utca 28. – Petőfi Sándor Művelődési HázLónya, Árpád utca 113. – Művelődési HázBeregsurány, II. Rákóczi Ferenc utca 1. – KastélyparkTiszabecs, Rákóczi Ferenc utca 13. – II. Rákóczi Ferenc Körzeti Általános IskolaRészletek: https://www.utinform.huHatárokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért keresse fel a rendőrség honlapját: http://www.police.hu

AKTUÁLIS:

Főoldal