Sajnos szomorú érkezett ma estére. Fásy Ádám szívinfarktust kapott, azonnal mentővel kórházba szállították



Sajnos szomorú hírrel kell szolgálnunk. Fásy Ádám szívinfarktust kapott, és azonnal mentővel kórházba szállították. A jelenlegi állapotáról nincs további információnk, azonban a családjának és barátainak erőt és türelmet kívánunk az nehéz időszakban. Szeretnénk biztosítani olvasóinkat, hogy mindenben tiszteletben tartjuk Fásy Ádám privát életét, és az információk további közzététele előtt megvárjuk a családjának hivatalos bejelentését. Az egészségügyi dolgozóknak és a mentősöknek köszönetet szeretnénk mondani a gyors és hatékony reagálásért.
Biztosak vagyunk benne, hogy a legjobb kezekben van Fásy Ádám, és minden tőlünk telhetőt megteszünk a családjuk támogatására. „Egy hétig megfázásos tüneteim voltak. Néha görcsölt a mellkasom és időnként fájt a bal karom. Rosszul éreztem magam, Marika pedig mondta, hogy el vagyok szürkülve. Lepihentem és nagyon jót aludtam. Majd ébredés után arra gondoltam, hogy mozgok kicsit az ellipszis trénerrel, de a feleségem mondta, hogy inkább az orvoshoz menjek. Én végül engedtem az unszolásának” – idézi a mulatós sztárt a Ripost. Azonnal műteni kellett! Ádám el is ment az orvoshoz, ahol percek alatt drámaira fordultak az események. „Az orvos megcsinálta az EKG-mat és azonnal mondta, hogy üljek le és ne mozduljak. Azonnal mentőt hívott és már vittek is a kórházba. Ültem az ágyam szélén és már épp fel akartam állni, amikor jött egy nővér és rám parancsolt, hogy maradjak ülve.
Vért vettek, majd nem sokra rá szalad egy nővérke, hogy azonnal mennünk kell az ultrahangvizsgálatra. Közben hallottam, hogy valaki telefonál, hogy kell egy műtő, de nem tudtam, hogy rólam beszélnek. Jött a doki és én mondtam neki, hogy akkor a vizsgálat után én mennék haza, mert itt vár a feleségem. Ekkor közölték velem, hogy én nem mehetek sehová, mert meg fogok halni…”- mesélte a döbbent Hajdú Péternek Fásy Ádám, aki így tudta meg, hogy szívinfarktusa volt és alig egy órája volt hátra az életéből, amikor megkapta azt a két életmentő érhálót, amelyek végül megszüntették a két elzáródást. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal