Ő az a kisfiú, akit nyíregyházán egy kocsi csomagtartójában találtak meg.. - Nyugodj békében drága kis angyal!



Sokkoló részletek: több napja halott lehet a kétéves kisfiú, akit nyíregyházán egy kocsi csomagtartójában találtak meg. Az információk szerint a gyermek magzatpózban, ruhában feküdt a csomagtartóban. Ahogy arról korábban az atv.hu is beszámolt, ma hajnalban bejelentést kaptak a rendőrök, hogy egy kétéves gyermek életét vesztette.
A hírek szerint a Nyíregyházi Rendőrkapitányságnál jelentkeztek azzal többen, hogy az autójuk csomagtartójában egy halott kisgyerek van. A rendőrség büntetőeljárás keretei között vizsgálja az esetet. Az esetről újabb sokkoló részletek derültek ki. A Tények ugyanis megtudta, hogy a kocsival közvetlenül a rendőrkapitányság előtt parkolt le egy pár. A férfi és a nő kiszállt az autóból, majd egyenesen besétáltak a rendőrségre, ahol megtették a bejelentést. A portál információi szerint a gyermeket magzatpózban, ruhában találták meg a csomagtartóban.
Nem hivatalos értesülések szerint már több napja halott lehet. Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi okozta a gyermek halálát, ahogyan azt sem, hogy a bejelentő pár kapcsolatban állt-e a gyermekkel. Jelenleg még az sem tudható, hogy történt-e bűncselekmény, a rendőrség később ad tájékoztatást. Az autót további vizsgálatok, valamint a helyszínelés és a halottszemle lefolytatása miatt bevitték a rendőrség zárt területére – írták. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal