Most jött a hír Tóth AndirólTóth Andrinak biztos nem tett jót a szakítás – de hát nincs az az emberfia, akinek jót tesz. Elvileg – véget ért önkéntesen zenei karrierje – bár azóta is jelennek meg új számai, úgyhogy ez azért annyira nem biztos. És a kommentelők hadával is fel kell venni a versenyt vagy egyszerűen nem kell kiteregetni a szennyest, és akkor nincs mit kommentelni. Mindenesetre kevés ember van, akire ténylegesen számíthat – nyilván egyik önmaga – és ez a legfontosabb, hogy hasonló helyzetban az ember talpon legyen.
Már amennyire csak a lelke engedi. Az biztos, hogy tehetséges, hisz bármibe belekap nyersen távozik. Valóságban és képetesen is. Mikor bejelentette visszavonulását – már akkor nem sorolta barátai közé párját – akire számíthat. Állítólag Marics Peti már ekkor sem élt vele. Aztán pár napja megerősítette szakításukat, a Borsnak adott interjút róla – “Egy szakításkor általában mindig a másik fél szólal meg, ezt szerettem volna megelőzni, ezért tettem ki azt a videót. Egy cikk erejéig Peti egyik barátja már nyilatkozott. Mindenkinek olyan barátai vannak, amilyenek. Egy biztos, az én barátaim sose árulnának el, sose nyilatkoznának a magánéletemről a sajtóban“ Bár ez is szurkálódás, no de hát ilyesmit nem vesz észre az ember. De ez a legkisebb gond, hisz ezután úgy kell majd részt venni a Sztárban Sztár zsűríjében, hogy közben nem szívesen néznek egymásra, hisz már így is néhány alkalommal külön kocsiban készítették ki őket a fellépés előtt. Most pedig az eddig közös albérletüket is fizetheti egyedül, ami jókora összeg lehet, hisz budai házról van szó. Bár segíthet a gondokon az, hogy menedzsere cégénél kreatív igazgatóként dolgozik, és saját pólómárkát is tető alá akar hozni.
Bár Tóth Andi már hetekkel ezelőtt bejelentette az énekléstől való visszavonulását, most mégis egy új dallal érkezett, amelynek szövege igencsak érdekesre sikerült. Az énekesnő és párja, Marics Peti pár napja közölte, hogy szakítottak. Vajon Andi az előadónak próbált üzenni a mélabús sorokkal? Ahogy arról korábban írtunk, Tóth Andi és Marics Peti az utóbbi hetekben már elég ridegen viselkedett egymással a Sztárban Sztár élő adásaiban. Mint kiderült, ennek megvolt az oka, ugyanis a sztárpár szakított egymással, pontosabban Andi Petivel, így a ValMar duo tagja már külön is költözött abból a házból, amit közösen béreltek.Az énekesnő elmondása alapján mindössze annyit kért egykori párjától, hogy kulturáltan, békességben csinálják meg az utolsó adásokat, viszont úgy érzi, Peti megnehezítette számára a legutóbbi forgatást is. Azt rebesgetik, hogy Andi féltékenysége miatt romlott meg a kapcsolatuk, és bár a barna szépség erről azóta nem nyilatkozott újra, most egy újabb számmal rukkolt elő – annak ellenére, hogy nemrég bejelentette visszavonulását -, amivel lehetséges, hogy Petinek akart üzenni. A Szelfi egyetem főcímdalának megírásához kérték fel és igen komoly gondolatokat fogalmazott meg benne. Előttem ijesztő képek, nem tudom, merre vagy, félek. Azt hittem, szeretsz, de méreg, minden szavad romlott, de kérem. Veled és nélküled szenvedtem, a hatalom és nem én kellettem, de tudom, hogy én többet érek– hallható a legújabb videóklipjében. A szövegeléstől kímélj meg. Te mindig elveszed, ha kell neked, akkor is, ha engem tönkretesz.
Magamat okolom érted, hogy boldoggá tegyelek téged, de elviselhetetlen a fájdalom, túl sok volt az ilyen alkalom. Félek, hogy melletted meghalok, adtam eleget, már nem akarom játszani a szerepet, ez nem szeretet. El fogom végre engedni a kezedet…– folytatódik így a dal, amely koránt sem vidám hangulatú. “Az idő már elszaladt, a lelkem a mélybe’ meg lent ragadt. Téged felemészt a magány, miért nem hagyod kettőnknek átadni önmagad? Egy filteres emlék, mi megmarad, lépnél, de a szíved még nem Szabad. Körülöttem a fény széjjel szakad, nem hallom már a szétfoszló szavad. Én mindent megterveztem már rég, és nézd, nem tudtam, hogy jön majd egy szakadék. Azt hittem, hogy ez most más lesz, nem tudom, lesz-e, hogy már nem fáj bent. Én mindig elveszem, ami kell, de te nem kellesz, veled én nem akarom már ezt. Adtam eleget, már nem akarom játszani a szerepet, én sem…” – énekli az Ez nem szeretet című számában Andi.

AKTUÁLIS:

Főoldal