Most jött a felfoghatatlan gyászhír! VÁRATLANUL MEGHALT! Fellépés közben kapta a drámai üzenetet Till Attila!



VÁRATLANUL MEGHALT! Fellépés közben kapta a drámai üzenetet Till Attila ! Mint írtuk, 74 éves korában meghalt Vágó István televíziós műsorvezető. Tévés kollégái sorra emlékeznek meg az egykori műsorvezetőről a közösségi oldalakon. A közösségi médiában sorra érkeznek a megemlékezések Vágó Istvánról. Till Attila, a TV2 műsorvezetője így köszönt el tőle:
Nehezen fogom fel a hírt! Drága Vágó István, szerettem veled bármikor találkozni, beszélgetni, közösen műsorban lenni. A nagy tévések csarnokában te igen előkelő helyen vagy!Mindig is hivatkozási alap voltál és az is maradsz. Szeretettel gondolok rád, ég veled!" HALÁLÁNAK AZ OKA: Vágó Istvánt 74 éves korában, váratlanul fellépő egészségügyi probléma következtében érte a halál az éjszaka. Egy kommentelő írta ki az alábbit: " Sziasztok, mivel rengetegen szerették, és követték Vágó István munkásságát, ezért kötelességemnek érzem tudatni mindenkivel, hogy mi történt Istvánnal.
Este negyed tízkor még posztolt a közösségi oldalára, majd elment aludni. Hajnalban lett rosszul, és sajnos elhunyt. Elsődleges információk alapján szívinfarktust kapott, ami olyan erős volt, és gyors, hogy nem lehetett megmenteni az életét, pedig nagyon sokáig küzdöttek érte a mentősök. Nyugodj Békében Pista, köszönjük amit tőled kaphattunk! "

AKTUÁLIS:

Főoldal