Most érkezett! A híradó is megerősítte! Kórházba került Vlagyimir Putyin. Megtörtént a legrosszabb! Mutatjuk a részleteket:Agyvérzéses tünetek miatt riasztották Vlagyimir Putyin orvosait: Súlyos lehet az állapota egy orosz oldal szerint. Sürgős orvosi ellátásra volt szüksége Vlagyimir Putyinnak, miután részleges érzéskiesést tapasztalt a jobb karjában és lábában – közölte a General SVR Telegram csatorna, amely gyakran tesz állításokat az orosz elnök egészségi állapotáról. Putyint állítólag súlyos fejfájás gyötri, homályos a látása és zsibbad a nyelve is, a hozzá közel állók pedig aggódnak az elnök egészségi állapota miatt.
A csatorna állítása szerint orvosi utasításra napokig gyógyszert kell szednie és pihenésre van szüksége. Az orosz elnök azonban nem hajlandó feltöltődni, ehelyett a háborúval van elfoglalva. Állapota az információk szerint javult, ez megnyugtatta az orvosi csapatát. Már többször szárnyra kapott a hír, hogy az orosz elnök rákbeteg, gyógyszerek hatása alatt áll, és ezek befolyásolják a háború alatt hozott döntéseit. Húsvét hétfőn arról számoltunk be, hogy Putyin április 16-ra tűzszünetet hirdetett.
Ennek az is lehet a célja, hogy késleltessék az ukrán ellentámadás. Utoljára tavaly, az ortodox karácsony idején hirdettek tűzszünetet Putyinék, hogy időt nyerjenek az orosz csapatoknak a téli támadássorozatra készülve. Az ukránok akkor jelezték, hogy nem fogják betartani a tűzszünetet, így végül az oroszok is visszaléptek az ötletüktől. (mirror.com nyomán) forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal