Megtalálták a pénteken eltűnt Zoltánt..Sajnálattal közöljük, hogy a legszörnyűbb dolog bekövetkezett, gyász... Kiderültek a pontos részletek is! Sajnos így halt meg..



Megtalálták a pénteken eltűnt Zoltánt..Sajnálattal közöljük, hogy a legszörnyűbb dolog bekövetkezett, gyász... Zoltán péntek hajnalban tűnt el, a férfit már egy ország kereste. A kutatásba már a MÁV és egy híres youtuber is besegített. A keresés eredményesnek bizonyult, de sajnos a férfinak már csak a holtteste került elő.Mint arról a Bors is írt, már péntek óta kétségbeesve kereste családja a jól szituált, kétgyermekes családapát, a 49 éves Zoltánt. Mint megírtuk, a férfinek igencsak rejtélyes módon veszett nyoma:
Reggel még kedves öleléssel elköszönt szeretett feleségétől, majd vonattal indult volna munkába. Kedd reggel azonban szörnyű hír jött. Egy eltűntek keresésével foglalkozó Facebook csoportban tették közzé, hogy Zoltán megtalálták, és sajnos elhunyt.
A családapáért az egész ország összefogott, több ezren, köztük túrázók is megosztották a feleség posztját, a MÁV pedig szintén azonnali segítségnyújtást ajánlott fe. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal