Meghalt az ismert magyar műsor vezetőnő 4 éves kislánya... Adél te drága angyalka, nyugodj békében!



Meghalt az ismert magyar műsor vezetőnő 4 éves kislánya... Adél te drága angyalka, nyugodj békében! Leukémiában elhunyt kislánya fájdalmas elvesztéséről vallott a magyar műsorvezető: „Eleinte csak arra koncentráltam, hogy túléljem a napokat...” Dióssy Klári szörnyű éveken ment keresztül, ugyanis el kellett temetnie mindössze négyéves kislányát, aki leukémiában hunyt el.
A műsorvezető most őszintén vallott a gyászidőszakról. Dióssy Klári, a Ridikül című műsorának háziasszonya rendkívül fájdalmas időszakot tudhat maga mögött. Egyik gyermekét, Adélt 4 éves korában veszítette el, miután a kislány két évig küzdött a leukémiával. 2018-ban az édesanyjától is el kellett búcsúznia, így hosszú gyászidőszakot tudhat maga mögött. A szegedi származású tévés elmondta, hogyan próbálta túlélni a megpróbáltatásokat. „A körzeti stúdiók megszűnése és a négyéves kislányom elvesztése elegendő indokot adott ahhoz, hogy változtassak az életemen. Bármilyen nehéz volt magam mögött hagyni mindent, a lelkem mélyén éreztem, jót tesz majd a környezetváltozás.
Így történt, hogy itt álltam meglett felnőttként Budapesten, család és barátok nélkül egy hatalmas, kihajtogatható fővárostérképpel a kezemben, és eleinte csak arra koncentráltam, hogy túléljem a napokat” – vallott a szomorú időszakról. Azóta született egy kisfia is, Máté, aki 9 éves, és előtte sem titkolják, hogy lenne egy nővére. Sőt, Adélról képek is vannak kint a házukban, az édesanya pedig kazettákat is őriz a kislányról, de még nem tudta őket visszanézni. Forrás

AKTUÁLIS:

Főoldal